Rekrutteringsforløb


Uanset hvor du står på karrierestigen og i hvilken retning dine planer peger, så har du brug for fuld fortrolighed, tillid og diskretion, når du står over for et jobskifte. Den ansvarlighed og professionalisme, vi lægger i hele rekrutteringsforløbet sikrer dig fuld tryghed i forbindelse med kontakten med os.

Moment har udviklet en tillidsskabende treklang mellem effektive metoder, objektiv systematik og nærhed, som du vil opleve som gennemgående element i alle vores værktøjer, tests og faser i rekrutteringsforløbet. Det betyder blandt andet, at vores konsulenter har nemt ved at rådgive dig og give dig vigtige input undervejs.

Tryghed handler også om at vide, nøjagtigt hvor man står. Derfor er god kommunikation afgørende for både dig og for os. Vi holder dig naturligvis opdateret på, hvor du er i processen, og vi giver dig konkrete og handlingsanvisende svar på dine spørgsmål og henvendelser. Endelig evaluerer vi dine oplevelser, så vi hele tiden kan stræbe efter - og opnå - den bedste proces og det rigtige resultat.